Lagu dolanan anak-anak

AKU DUWE PITEK

Aku duwe pitik pitik tukung
Saben dino tak pakani jagung
Petok gogok petok ngendok pitu
Tak teteske netes telu
Kabeh trondol dol tanpo wulu
Megal-megol gol gawe guyu

anak-anak tpa miftahul janah genting

KUCINGKU

Kucingku telu kabeh lemu lemu
Sing siji abang sing loro klawu
Meang meong tak pakani lontong

Kabeh meang meong
Leh ku ngetke nganti ndomblong

Atiku seneng
Kancaku bombong
Herwanto
Pekerja mandiri, freelancer

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter